TORIX-deurpanelen maken het helemaal áf

Dezelfde kwaliteit en afwerking. Keuze uit dezelfde stijlen, van minimalistisch modern tot tijdloos klassiek. Identieke kleurtinten. De TORIX-deurpanelen worden onzichtbaar gemonteerd. Deur en deurtrekker vormen één volmaakt geheel.

City

Het City-gamma is een reeks met strakke, moderne deuren die perfect passen binnen het hedendaagse stadsbeeld. Een perfecte belijning, tijdloze kleuren, sterk, veilig en onderhoudsvrij, waardoor je tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven.

Happy

Onze Happy-reeks heeft een romantische sixtieslook. Eenvoud, knusheid, warmte en gastvrijheid zijn hier troef. Ook de kleurenkeuze is perfect op jouw overtuiging afgestemd. De deur voor wie een vleugje nostalgie en jeugdsentiment best ziet zitten.

Nature

Groene vingers of gewoon een beetje weg van de natuur? Met de deuren uit het Nature-gamma koppel je de landelijke levensstijl aan de hedendaagse vereisten op het vlak van comfort en veiligheid. Soberheid en authenticiteit voeren hier de boventoon.

Found

De Found-reeks van Torix is tijdloos, inspirerend mooi en gekenmerkt door geometrische glasopeningen. En dankzij de aluminiumconstructie heb je er verder geen omkijken naar. Wat kan het leven mooi zijn!